Welkom

Vanzelfsprekend is iedereen van jong tot oud van harte welkom bij Mijn Pedicure Praktijk.

Mijn Pedicure Praktijk is aangesloten bij de branchevereniging ProVoet en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister bij ProCert. Mijn naam is Gerard Bosvelt en ik ben Medisch Pedicure en mag als zodanig dan ook cliƫnten met Diabetes Mellitus en Reuma behandelen. Als vakbekwaam pedicure werk ik in mijn praktijk of kom ik bij u thuis. Het is verstandig uw voeten preventief te verzorgen en eventuele problemen zo snel - en zoveel mogelijk weg te nemen.

De behandelingen vinden uitsluitend op afspraak plaats. Voor afspraken in de praktijk kunt u bellen, zelf een afspraak maken in de digitale agenda of het contactformulier invullen. Wilt u dat ik bij u thuis kom of in overleg een afspraak wilt maken, bel dan naar 06 - 50 44 14 96. Tijdens een behandeling wordt een telefoon oproep niet beantwoordt. Spreek de voicemail in met uw naam en telefoonnummer. Ik zal u zo snel mogelijk terugbellen.

Mijn praktijkruimte bevindt zich op de 1e etage en is alleen toegankelijk via een vaste trap. Is dat niet mogelijk, dan kom ik bij u thuis.

Mocht u vragen hebben mail naar info@mijnpedicurepraktijk.nl